Uw onthaal.

Het onthaal is open van 08h00 tot 10h00 en van 16h00 tot 18h00

Het aantal hutten voor het moment geeft U de mogelijkheid tot een overeenkomst voor de aankomst en voor het vertrek. Wij vragen U ons te contacteren..

De parking bevindt zich tegenover het onthaal.
Om het gebied te respecteren zijn de hutten niet bereikbaar met de wagen maar kleine wagentjes staan te uwer beschikking.

Uw Hut.

De wegentjes zijn aangelegd, maar wandelschoenen of runnings zijn duidelijk welkom!

Elke hut beschikt over water, elektriciteit en verwarming. Zij zijn beschut van de koude. U beschikt er over een badkamer en een klein keukentje (2 plakken fornuis) en een kleine frigo. Geen zin om te koken? + Hier meer Info.

Wij hebben beslist om geen wifi te instaleren in de hutten, noch TV om van het oord en de omringende mensen te genieten.

Het enkel wifi punt bevindt zich in het onthaal.

Het vertrek.

U moet de hut voor 11h00 ‘s morgens verlaten. U heeft de mogelijkheid om uw bagage op het domein achter te laten, als dat moet.

Te zien, te doen.

Het hartje van de Ardennen zij een gunstig kader voor activiteiten in de natuur. Wij stellen te uwer beschikking kaarten met uitgestipte wandelwegen, VTT routes en bezienswaardigheden in de streek.

Wij raden U aan onze pagina page “activiteiten” Raad te plegen Deze pagina raadt de bezienswaardigheden aan et onze page “Agenda” Aan waar de evenementen uit de streek maand per maand staan.

U kan ook de volgende website raad plegen:

http://www.herbeumont-tourisme.be/

http://www.bouillon-initiative.be/

https://www.florenville.org/fr/

https://www.luxembourg-belge.be/

NOS CABANES EN UN COUP D’ŒIL